Bejelentéshoney-money-plus.5mp.eu
Közösségi oldal + pénzkereset

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Nyertem!

A szeptember 5-i sorsoláson az ingyenes nyeremény webáruházban egy CSEREPES ORCHIDEÁT nyertem 5000 Ft értékben. Az ajándékot a VIRÁGBIRODALOM cég ajánlotta fel, akikre párszor klikkeltem az elmúlt hónapban.

2011.08.30. Újabb fejlesztés: gyors pénzkereset!

Szeptember 1-jén indul az Apróhirdetési program, amely amellett, hogy hirdetési lehetőséget tartalmaz, gyors pénzkereseti lehetőséget is kínál!

2011.08.16. Fejlesztések

A Közösségi Tagok könnyen és ingyenesen kommunikálhatnak: chat, video chat, video email, sőt ingyenes mobiltelefon-beszélgetések! Blog, szavazás, térkép, fórumok, naptár, születésnapok, és videó konferencia terem használata. Ők azok, akik igazán élvezik a Nyertesek Közösségének erejét! Mindenkit szeretettel várunk!

2011.08.06. Tanácsadás

Rendszerünk használatához többféle segítséget nyújtunk: ++ személyes és csoportos megbeszélés skpe-on, telefonon ++ élő bemutatók az ország több pontján ++ mintalevelek ++ képes bemutatók, stb. SEGÍTSÜK EGYMÁST, SEGÍTSÜK A MAGYAR VÁLLALKOZÁSOKAT!

06.10. A kifizetésekről

A kifizetések egyelőre hétfőnként történnek (elég, ha vasárnap este elindítod az igényedet). Nemsokára akár naponta többször is kiutalhatod a részesedésed saját számládra, havonta akár 50.000 Eurót is. A többi csak saját aktivitásodon múlik!

06.09. Kattints és nyerj!

Ingyenes webáruházunkban sorsjegyeid darabszáma a hirdetési blokkokra történő kattintásokkal növelhető. Minden egyes kattintás 1 db sorsjegyet jelent, amely az adott nyeremény kisorsolásán vesz részt. Értékes nyeremények várnak, hát gyere és kattints!

06.08. A részesedésről

Sokan sokféle közösségi oldal tagjai vagyunk, gyorsan megkedveltük ezt a világot. Más rendszerekkel szemben,nálunk a közösség tagjaként az összes hirdetési, ill. reklámbevételből folyamatos részesedéshez juthatnak a felhasználók!


Szórakozás - játék - nyeremények - hirdetések - pénzkereset

Honey-Money - Kincses sziget a közösségi oldalak tengerén!

A magyar fejlesztésű Honey-Money egy nemzetközi közösségi oldal, ahol a szokásos szórakozások mellett / közben számtalan üzleti lehetőség adódik.

Más rendszerekkel szemben, a Honey-Money közösség tagjaként az összes hirdetési, ill. reklámbevételből folyamatos részesedéshez juthatnak a felhasználók!

Ki csatlakozhat?

Hazai és külföldi cégek, vállalkozások, közösségek, önkormányzatok, egyéni vállalkozók, magánszemélyek.
Bárki, aki a hazai és a nemzetközi porondon kívánja megmutatni magát, cégét, csapatát.
Minden vállalkozás, közösség, aki még több megrendelőre, lehetőségre vár.....Bárki, akinek SZÜKSÉGE VAN BEVÉTELRE, támogatásra, pénzre a mindennapokhoz.


Hol jelennek meg a hirdetések?

Magyarországon és a nagyvilágban:Európa, Kanada, USA,Nagy-Britannia már rendszerünk tagja, a bővülés folyamatos.

Csatlakozz itt, szeretettel várunk!

http://www.honey-money.eu/info?ref=Tidujka


Üzenetküldés
Itt kérdezhetsz a programmal kapcsolatban, kérhetsz időpontot előadásra, skype-beszélgetésre. Nyerges Juci

E-mail címed:
Szöveg:

SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!